Adyar

Akashakrönikan

2011-03-09 21:15 #0 av: Moonwing

Akashakrönikan bottnar Lagrar Allt som någonsin Hänt and även Allt som att hända Kommer. All Kunskap , gången, Nutida OCH Framtida. Detta Kan ses som en Teori för ESP .

Detta finns i buffertzonen mellan det astrala och mentala världar, del astral del mental och på ett sätt, som sträcker sig in i alla nivåer. De är ett register över varje tanke och händelse som någonsin har inträffat, som en stor, oändlig, mental historia, bilderbok. Akashi register innehåller också sannolikheter härrör från, och skapas av, tidigare händelser, handlingar och tankar. Detta är som tittar in i framtiden .

För att göra någon form av känsla för Akashi poster själv, vissa kunskaper i klärvoajans är en klar hjälp.Om du ställer in i Akashi poster själv kommer du normalt ser dessa händelser med den största mängden energi runt dem. Krig och katastrofer är lättast att se på grund av detta. Den energi kring dessa händelser gör dem sticker ut framför allt vila , vilket gör dem lättare att se. Om du tittar in i framtiden, det gäller sannolikheter, ingår du ett förvirrande malström avsymbolik blandas med verkliga händelser.

Denna framtida symbolik orsakas av trossystem av de stora religionerna.Miljoner människor i världen har trott på någon form av profetia i tusentals år. Oavsett om det är Bibelns Uppenbarelseboken eller profetior avNostradamus . Dessa uråldriga profetior är alla rikt genomsyrad av symbolik.Denna symbolik påverkar hur människor tänker och drömmer om framtiden.Denna symbolik i sin tur manifesteras i Akashi dokument som symboliska representationer av framtida händelser. Symboliken är en stor hjälp, gör det hört Akashi posterna lättare.Du kan använda Akashi symbolik som index.

Till exempel hänvisningen nedan för The Dogs of War är lättförståelig och som utgör krig. DenLiemannen är en universell symbol för död och förstörelse. Så, om du är intresserad av den här typen av framtida händelse du ställa in den här symboliska index för krig, då bläddra igenom kategori av tidigare och framtida krig. Förutom några klärvoajanta förmåga, kunskaper i historia, geografi, religiös symbolik, aktuella frågor världsledare och statschefer är en stor hjälp, vid indexering förflutna och framtida händelser.

Till exempel i framtiden vision jag ger nedan:

Om jag hade känt vem WHO-känd person jag såg itu en folkmassa nedanför var, och erkänt landet, jag kunde ha gjort en korrekt prognos av framtida händelser istället för att vara  klok , efter händelsen.Jag gick in i tillstånd av medvetande kallas Akashi poster. Där jag blev överösta med en massa symbolik. Jag såg i fyra dimensioner på en gång.Mitt medvetna sinne gjorde inte tillgodogöra sig detta mycket väl.

Jag såg krig, hungersnöd, farsoter, naturkatastrofer, jordbävningar, vulkanutbrott utbrott, plan kraschar, mord, etc, det var fruktansvärt förvirrande och deprimerande.Jag såg en bit av symbolik jag kände igen dock och stämde in den, indexerade den. Liemannen innehav De Dogs of War (som beskrivs av olika profeter) Dessa hundar var skräckinjagande djur med röda ögon och dreglande käftar. De hölls i schack genom denna huva figur, med en ond skalle för ett ansikte, bärande en skära. Han släppte dessa hundar när jag såg att symbolisera kommande kriget.

Stämningen i denna scen, jag var där svävar över det hela, kunde jag känna solen och känna lukten av staden nedanför mig. Jag såg en man stå på en upphöjd estrad under två gigantiska sabel svärd . Han gav en karismatisk tal till tusentals människor. En av de svärd förvandlas till en kristen Crusader breda svärd. Mannen var Saddam Hussein, scenen var i Bagdad, vid minnesmärket till det okända soldaten. Jag såg detta sex månader före Gulfkriget inleddes. Jag lärde mig inte WHO Saddam Hussein var, eller om denna scen ägde rum ändå, tills det var TV under Gulfkriget.

Tittar genom Akashi posterna är som bläddrade igenom ett oändligt mentala fotoalbum. Du är bombarderas med en fantastisk samling av sevärdheter och ljud av dåtid, nutid och sannolika framtid. Du måste välja ett av dessa tänkte register, ställa in den och ange den. Du kommer då att leva genom posten som om du var verkligen där, titta på det när det händer.Samråd med Akashi poster kan göras ensam om du har den skicklighet, men görs normalt med hjälp av en avancerad varelse från en högre existens .Detta görs som ett slags telepatisk guidad tur.

Den enorma mängd information och agnar filtreras bort för dig och den valda posten, av tidigare händelser eller framtida sannolikhet presenteras för dig klärvoajant, via en telepatisk förbindelse med ... bibliotekarie.Vissa människor hävdar att de har trätt Akashi Records och hittade något som ett bibliotek där, med riktiga böcker. Det förflutna, nuet och framtiden spelades in som text i dessa böcker. En del människor säger att de också har läst en post, sedan in i den och uppleva spela första hand.Alla dessa påståenden är förenliga med Akashi Records. Dessa är bibliotekarie hjälp guidade turer, där Akashi Records har presenterats som något bekant , lätt att använda och lätt att acceptera.

Källa; PARANORMAL.SE


Historia


De som anser att Registret verkligen finns påstår att man tidigare kulturer har studerat det, så som indierna, grekerna, kineserna, judar,kristna, druider och Maya-indianerna, med fler. Indisk legend angående Himalaya sades sig veta att varje själ spelade in vart enda moment av dess existens i en sorts "bok", och om man verkligen ville kunde man på ett eller annat sätt "läsa" den "boken".
Nostradamus hävdade att han hade tillgång till Akashi-registret, genom metoder som han lärt sig av de forntida grekiska oraklen, genom kristen och sufisk mysticism och genom Kabbalah.

Det finns andra individer som säger sig ha haft tillgång till Registret, så som Annie Besant, Alice Bailey, George Hunt Williamson och Rudolf Steiner. Blavatsky erkände varken Annie Besant eller Alice Bailey.Det sägs att en kinesisk man vid namn Sujujin endast behöver en persons förnamn för att kunna beskriva hela deras livshistoria genom Akasha. En annan kinesisk siare, vid namn Tajao, utforskade en massa olika subjekt i Registret, med tidsvariationer på tusentals år.Inom Surat Shabda Yoga kan man hitta Akasha inom existensnivån Trikuti.


Akashi-registret är ett sanskrit-ord (som betyder "himmel" eller "rymd") och ska vara en samling mystisk kunskap som kodas in i världsalltet, det vill säga, på en icke-fysisk existensnivå. Conceptet är populärt bland New Age. Man anser att registret har existerat sedan skapelsens början, om inte tidigare. Precis som vanliga bibliotek har olika inriktningar, så som medicin, juridik osv, har Akashi-registret olika inriktningar så som om människor, djur, växter, mineraler och så vidare, samt allt annat som har hänt överallt i universum. De flesta som skriver om Akashi-registret, skriver om den mänskliga inriktningen.

Trots att många säger att de har läst Registret genom historiens gång, finns det inte någon referens till den inom historiska dokumentationer. Själva termen Akasha, som ett universalt bibliotek, kom i bruk i början på 1800-talet under olika teosopiska rörelser. Skeptikerna anser att man atributerar många olika religioner och rörelser att ha tagit bruk av Akasha.


Akashi-registret nekas även inom vetenskapen, på grund av att det inte finns något direkt bevis.Filosofen Ervin László anser att det finns en form av "fält", eller energi, som han kallar för A-energi. Denna energi är egentligen ett gigantiskt informationsfält där all information sparas, vilket, anser han, förklarar varför universum är så pass perfekt, men även att hans teori löser konflikten mellan religiös och vetenskaplig troform.

Källa;Wikipedia

Utlagt av Moonwing

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl
2017-10-23 12:26 #1 av: shiba123

Hittade här ett gammalt inlägg som jag tycker var mycket intressant. I en dröm så var jag på ett ställe som varken hade golv eller tak, och det bestod enbart av en massa bokhyllor. De var så höga så jag inte kunde se var de slutade. Alla böcker såg likadana ut, och jag visste att de innehöll en massa visdom. Jag var mycket ivrig, och visste inte var jag skulle börja.
Jag såg inte någon annan, men kände ändå mycket starkt en kvinnlig närvaro bakom mig på vänster sida.  Det här hände för ungefär 10 år sedan, men jag  minns fortfarande alla detaljer, och känslan av att någon stod bredvid mig.

I nästa ögonblick stod jag framför en "glasbubbla"  som var oval. Även då kunde jag inte se någon, men kände samma närvaro bakom mig. Vi gick då igenom en massa text.
Har funderat en del på detta, och undrat varför jag hamnade här?


Anmäl
2017-10-26 09:29 #2 av: Farwuq

Här inne finns väldigt mycket intressant att gräva i.

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.