50. Övrigt

Nyhet

2012-02-27 22:30 #0 av: [snäckan8]

Niklas

Jag har sett att det förekommer en del fantasifulla spekulationer kring Illuminati-sajten och vill därför klargöra några saker:

* Vi har beslutat oss för att göra Illuminati iFokus till en ren medlemssajt. Det har ingenting med Skepticism iFokus eller "voffarna" att göra. Jag vet inte varifrån de idéerna kommer. Det hela handlar bara om Illuminati iFokus och innehållet på den sajten.

* Det har också förekommit uppgifter om att värden för Skepticism iFokus är en av personerna bakom iFokus-nätverket. Det stämmer inte heller. Piotrr är en sajtvärd bland andra på iFokus.

Nu hoppas jag att de som sprider rykten som dessa slutar med det. Skepticism iFokus och dess värd och medlemmar har inte förtjänat någon som helst kritik för vad som sker med Illuminati iFokus.

Den här texten lägger jag på Illuminati iFokus och Skepticism iFokus. Sprid den gärna där den gör nytta.

 

Vänliga hälsningar, Niklas

Anmäl
2012-02-28 06:23 #1 av: Ralph

Vem är du som är så insatt i allt? Du säger ju själv att Illuminati är en medlemssajt. De enda som vet vad som händer där inne är medlemmar Niklas och lakejer till VoF. Vilken grupp tillhör du?

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.