20. Intressanta budskap

The Science of Being Great

2013-07-29 23:06 #0 av: Moonwing

" Syftet med livet för människan är tillväxt, precis som livets mening för träd och växter är tillväxt. Träd och växter växer automatiskt och längs fasta linjer, (en) man kan växa som han vill.

 Träd och växter kan bara utveckla vissa möjligheter och egenskaper, (en) man kan utveckla någon (vilken) makt som (än) är eller har visats av någon person som helst.

 Ingenting som är möjligt i anden är omöjligt i kött och blod. Ingenting (som) människan kan tänka är omöjligt. Ingenting som människan kan föreställa sig är omöjligt för förverkligande. "

Wallace D. slör

Kursiverat förtydligande, gjort av mig.

Källa; Ur 

"The Science of Being Great"

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl
2013-07-29 23:28 #1 av: Moonwing

Wallace Delois slör (1860-1911) var en amerikansk författare.

Han var en pionjär inom området "Det nya tänkandet", som förespråkade människans och naturens egna inneboende krafter och resurser, han talade även om hur vi påverkas av att vi (inte) är "herre över våra tankar" och hur detta styr våra liv.

Han ansåg bla Gud var en kraft som bodde i allt, och genom att sträva efter ideal och göra det bästa av alla situationer, dvs handla efter rätta motiv-skulle vi växa andligen och nå framgång genom att följa vårt hjärta.

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.