20. Intressanta budskap

EN VARNING TILL VÄRLDEN -DE SAKRALA OCH DE PROFANA

2013-08-23 22:27 #0 av: danieldavid

Jag har en berättelse och ett meddelande att delge er. På en bebod planet sju galexer ifrån vår planet (om jag minns rätt), finns det en  civilsation med humanoider, som vi kallar Elyonin, det vill säga en planet med människoliknande varelser. De har en tecknisk och andlig standard som är mycket mer avancerad än våra fordon och apparater och de mänskliga förhållandena på jorden. Deras moraliska/andliga traditions grundpelare är detsamma som judendomens tiobudord och de är sakrala/heliga. De hade ett möte med en annan utomjordiskt folk som kom till deras planet och de skapade en handelsförbindelse med varandra. Men det kom sig som så att de utomjordingarna som hade kommit till deras planet, de kallas Elohim,  tyckte sig inte bry sig om samma moraliska sanningar som Elyonins tiobudord, så de kom inte bra överens om vissa oerhört viktiga livs-värderingar. Det resulterade i att de tillslut hamnade i krig med varandra. Och de är fortfarande i dag i krig med varandra.

När det gjordes ny vetenskapliga framsteg och de lärde sig nytt i sina andliga mysterier, så kom de fram till avsikten att testa och göra ett experiment där de skulle skapa andra humanoider, alltså människor, och de skulle låta sina själar flytta in och transmigrera till att födas på en helt annan planet än sin egna. 

Eftersom de verkligen önskade få veta om människorna skulle välja det onda eller det goda när de levde sina liv på jorden. De skulle göra så att sina själar som föds på jorden inte kommer ihåg något av sin kunskap eller ha den makt som de hade på sina planeter., så det skulle innebära för varje människo individ att bli ännuigen uppmärksam på och agera enligt det de måste lära sig och söka sig till och forska om, som de kunde andligen och tecknologiskt sätt när de förut levde på sina planeter. Detta var avsikten med deras projekt att formge vårat solsystem och göra jorden bebodd och att ge våran existens den grundläggande uppgiften att Förverkliga våran Andliga potential. Det finns berättat om detta i bibeln, man kan se att de har andra ord för att beskriva sakerna som de upplevde, alltså de flygande farkosterna och astronaut dräkterna, som går att läsa om i Hesekiels bok som finns i er bibel...

Förutom att noggrant presentera Elyonin och Elohim, så kritiserar och varnar författaren oss för en särskild politisk rörelse som finns här på jorden, den kallas för Geniokrati och den förutses kunna orsaka förödande och katastrofala framtida händelser för oss människor. Geniokratin är svår upptäckt politisk-rörelse för den döljer sig oftast bakom andra namn, men den har stora likheter med att göra samma sak som Hitler en gång gjorde. Så som Hitler var sin tids Anti-messiah så är vår tids Anti-messiah Vorilhon, en fransman som grundade geniokratin och en sekt som heter Raeliska rörelsen. Dessa två politiska rörelser har profeterats om i vår bibels Uppenbarelsebok och dessa kallas för Odjurets två horn, om jag minns rätt. Det sägs också att odjuret skulle få stöd av draken, alltså Satan och Lucifer, vilka är två av fyra högsta topp ledare för Elohim. 

I boken (The Sacred and the Profane) skriven av Rabbi Désirée Ntolo, så har hon även många undervisningar, förutom den omfattande noggranna varningen. DENNA BOK ÄR OCKSÅ MYCKET INTRESSANT FÖR DEM SOM UNDRAR OM OCH BRYR SIG OM LIVETS MENING. 

Hitta författaren: 

https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/ 

http://www.theessenes.co.uk/


Hitta boken:

http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo

http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/

Anmäl
2013-08-26 17:48 #1 av: danieldavid

Eftersom den ger ett såå intelligent intryck och har ett väl underbyggt komplex, så underlättar den att vara en förmedlare av sanning/budskapet.

Det den berättar är ett flertal saker som är enklast att läsa direkt från boken, de viktigaste kan en generellt ha god tro för och delvis noggrant kolla upp själv, för att bilda sig en vis bedömning av saken.

 Det är bara att läsa om något av det jag har sagt om boken verkar intressant, eftersom det sägs mer kvalitativt om dessa/det om du förstår det boken säger dig, med grund på det som går att analysera och det som "bara är trovärdigt".

Syftet med boken är att ge en varning om den aviga politiska rörelsen och om den praktis som den andra rörelsen har, som hör till det "övermateriella" fängelse det utgör för manniskan som spirituel och själslig varelse. 

Den vill ge en uppenbarelse som många människor söker, och den vill vägleda till en sund undervisning.NördTummen upp

Anmäl
2013-09-01 21:39 #2 av: Moonwing

Tack, danieldavid! alla tips är bra som vidgar vårt sätt att se på världen.Cool

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.