00. Existensiella frågor

Robotmänniska ver. 2.0

2018-10-14 22:56 #0 av: Huygens

Melissa Dykes gör en analys av dom multinationella företagens strävan att mikrochippa hela jordens befolkning. Vi utlovas bli "supermänniskor". Jag tror det är en lögn.

Slaveri.


Planen är att till år 2028 göra dej direktkopplad till internet och avancerade AI-program erbjuder dej minnen, upplevelser och superintelligens via chippet i din hjärna. Du ska ställa dej frågan, ifall dom andra barnen i skolan är direktkopplade mot Google 24 tim om dygnet, vill du inte förhindra att dina barn kommer efter i utvecklingen?

(YT/TruthstreamMedia, 2018-10-14. 31 min)

Elon Musk, kontrollerad opposition, även med på Joe Rogan. Bli chippad eller bli överflödig i den Sköna Nya Världen.


Anmäl
2018-10-16 01:09 #1 av: Moonwing

"vill du inte förhindra att dina barn kommer efter i utvecklingen?"

😱Hum!... Tycker jag känner igen den lögnen..typ; Vill du verkligen inte bli som/en Gud?
Är det inte "kunskapens träd", ..som spökar? 👻

Andlig mognad (äkta vishet) kan vi endast få av källan till all skapelse, själv. Inga "genvägar" ger oss sådant.
Frågan är om detta är någon ny slags "frälsar-religion", som är på väg att introduceras?
Man börjar ju undra!?😰

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl
2018-10-16 10:00 #2 av: Huygens

Ja, frågan är vad som verkligen är målet. En centraldator med avancerade AI kan troligen kontrollera alla som har blivit chippade. Men frågan är varför det verkar vara målsättningen och vem står bakom?


Anmäl
2018-10-19 01:29 #3 av: Moonwing

#2 Oj! ..stora tankegångar. Jag, hittade ju ifrån början med min "fri-religiösa" barndoms obesvarade frågor på just en del av det du beskriver i just Teosofin, i alla fall den rent logiska, eller skall vi säga sakliga förklaringsbilden av varför världen ser ut som den gör. Orsak och verkan, kort sagt. Nu är jag ju en som aldrig nöjer mig riktigt, utan ständigt söker nya svar så jag hamnade långt bak i vår historia när jag stötte på sådana här frågeställningar. Och vad hittade jag för samband? Spåren från  Teosofin förde mig naturligtvis till dess "grundare" (eller skall jag kalla dem tolkare?)- till tiden långt före vår civilisation. Alltså egentligen det vi kallar "mänsklighetens vagga". Nu befann jag mig plötsligt på en stig där jag kunde se samma händelseförlopp i bibliska termer, som i de teosofiska.

 Det enda som skiljer de två åt är intentionen (målet/avsikten) med själva skapelsen. Helena B pratar i sin "Hemliga lära" att Lucifer gav människan den kunskap hon behövde för att kunna utvecklas och Bibeln antyder att hon som ett högre vibrations-väsen innan... hon föll, ej behövde den "lärdomen/läxan" för att vara en fullbordad skapelse.

 Lucifer/Djävulen ses därför av teosofin som en hjälpare i människans mognadsgrad, då hon enligt teosofiska värderingar reinkarnerar tills hon helt förstår sin egenart.

 Enligt det bibliska synsättet var allt skapat, redan "Gott" och behövde inte finputsas mer. 

 Där kommer vi faktiskt till din fråga, är det vi människor som ligger bakom problemen eller är vi lurade? Jag har "grottat ner mig" (när orken funnits där), mycket i pre-historiska tidsbeskrivningar, bla har jag läst lite av Gary Wayne och hans böcker. De tar upp en hel del av vad som fortfarande ses som tabu men ger en en bättre bild av vår ibland helt osannolika, "serverade historia". Jag tror att man måste läsa, leta och använda sitt förnuft tillsammans med sitt hjärta..då får man nog det bästa svaret.

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl
2018-10-19 11:51 #4 av: Huygens

Ja, frågan är om det är människor eller andra varelser. Dessa varelser behöver i så fall inte vara teknologiskt högstående, utan kan bara vara duktiga på att dölja sej och manipulera dom mänskliga makthavarna samt industriägarna.

Och här är någonting jag inte förstår. Nästan allt i världen styrs idag mot kontroll över den enskilde människan. I Kina har myndigheterna infört ansiktsigenkänning på sina medborgare, så att alla medborgare dagligen kan spåras via övervakningskameror vid alla förflyttningar.

Även Australien, Nya Zealand, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA är inne på samma spår. Tekniken är den samma och sprids sinsemellan länderna.


Varför är det så hysteriskt viktigt för (mänskliga?) makthavare att följa precis varenda enskild människas rörelser och spela in allt tal och filma (via Smart-TV el dyl, se tråd) personerna i deras hem?

Googles massövervakning sker t ex genom att operativsystemet Android på mobilen sänder positionsuppgifter till basstationerna som sedan lagras i Langley, Virginia, USA, även när mobilen inte är uppkopplad mot någon operatör, dvs mobiler utan aktivt SIM-kort sänder också position hela tiden. I Sverige är debatten om massövervakningen nedtystad och valet 2018 hade bara en fråga. Det enda land som protesterat som jag känner till är Sydkorea, då Google-/Android-massövervakningen strider mot deras lag. Ett rättsfall finns i Arizona, USA, men då bara gällande App-nivå. DM, 2018-09-12

Maskiner som Siri och Alexa spelar redan in allt tal i hemmet och sänder ut det över internet till okänd destination. Även Facebook (Faceborg?) vill stoppa in en kamera i varje hem för att bidra till massövervakningen, det sk Projekt Ripley. DM, 2018-10-16


Övervakningen kan dock bara bli perfekt om alla människor har ett mikrochip som läser våra tankar och kontinuerligt sänder informationen till makthavarnas AI-program för analys samt stoppar in "rätt" tankar och känslor som makthavarna vill att vi ska tänka och känna.

Frågan är vem som startade den agendan på 1940-talet (se videoklippet #0) enligt dokumentet och som den gången visste att tekniken kunde utvecklas inom kanske 80 år. Och varför det är så hysteriskt viktigt att övervaka alla människor in i minsta vardagsdetaljer?


Anmäl
2018-10-20 23:09 #5 av: Moonwing

Ja, och då hamnar vi återigen på ruta noll, vad människan har för syfte och  och vem som "tjänar på hennes existens" (sen urminnes tider).

Jag själv tror inte hon har något annat syfte annat än att växa, även som en fullkomlig skapelse . Jag tror det ligger i människans förkärlek att växa och binda relationer med allt i sin omgivning och lära av det-hon är lixom redan i sin nuvarande form som gjord för det. Jag tror hon är skapad av kärlek för kärlek-som när ett kärleksbarn avlas.

Nu tror jag inte alla delar denna mening, eftersom egoistiska /ekonomiska intressen naturligtvis inte tjänar på en andligt och fysiskt starkare individ-det innebär ju en självständighet för människan och det gagnar inte ett toppstyrt organ av något slag.

Därför har människor fått "fri vilja", tror jag. Detta blir dock ett hot mot allt som inte delar hennes åsikter, därför har jag kommit till den insikten att hennes "fall", manipulerades  för att hon lättare kunde styras av tvång och inte endast av kärlek.

Hur detta exakt gick till finns ju många teorier om-men vi kan se redan idag på effekterna av "kontrollsamhället", vad man inte vill hon skall göra. Finns det något som inte,  påverkar oss undermedvetet i vår omgivning?

Blir vi lyckligare av att styras på det sättet? Har det lyckats?  Man vill i alla fall få oss att tro det.

"Övervakningen kan dock bara bli perfekt om alla människor har ett mikrochip som läser våra tankar och kontinuerligt sänder informationen till makthavarnas AI-program för analys samt stoppar in "rätt" tankar och känslor som makthavarna vill att vi ska tänka och känna."

Ja, eftersom människor (eller de som påverkar henne på kanske en annan nivå/dimension) - inte kan (som Skaparen/Källan) själv-läsa hennes tankar behöver de naturligtvis ett "stödben". Vilka krafter som hjälper makthavarna att utveckla sådan teknik är lätt att räkna ut eftersom den knappast är ny.

Här ifrågasätts faktiskt reinkarnationsteorin, eftersom "konstgjort medvetande" (typ Cyborg)- inte hjälper oss att utveckla våra naturliga gåvor.

Den är rätt och slätt en genväg.

Jag tror vi människor står inför ett stort vägskäl där vi får välja mellan den "fria viljan" och ett samhälle,  som mot att det kan kontrollera oss  utlovar oss allt möjligt! Jag tror även vi är på väg mot en mycket stor global  omvälvande möjlighet för människosläktet att välja sida.

Kommer vi fortsätta gå med på det eller väljer vi vår skapade sannare natur, som det var meningen att vi en gång skulle leva i och sträva efter och endast kan uppnås  av ett inre arbete och  gudomlig hjälp- av kärlek och ovillkorad kärlek till det som satte oss här, en gång för mycket länge sedan?

Ingen kärleksfull ledare vill väl egentligen styra någon, eller för den delen ens utmärkas, möjligen erkännas och uppskattas. Precis som en förälder vill en sådan,  att barnen en dag skall få en stark personlighet med ett bra självförtroende och bli fullkomligt självständiga att ge sina egna barn bra värderingar-så skall en sann förebild  i alla sammanhang, från familj till toppen tycka likadant.

Kärlek föder Kärlek...

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

Anmäl
2018-12-08 21:38 #6 av: Aldebaran

Glad

Satyat Nasti Paro Dharmah

Sajtvärd på Existens och Filosofi.

Anmäl
2019-01-09 18:06 #7 av: Huygens

MKULTRA mind control chip är nu utvecklat och testas på apor. Chippet kontrollerar apornas rörelser och humör.

Hjärnchippet som opereras in i apornas hjärnor påstås ha utvecklats av Illuminatiorganisationens Facebooks ägare, Mark Zuckerbergs företag Chan-Zuckerberg Initiative. Bussiness Insider, 2018-12-31


Mark Zuckerberg lovar att chippet i hjärnan endast kommer på användas på människor för att "hjälpa" och "bota sjukdomar". Mikrochippet påstås ha kostat Mark Zuckerberg 45 miljarder kr att utveckla.

Tro på det.

Analys av Holly Irvin (Seeliger). (YT/Zoon Politikon, 2019-01-05, 6 min)

Mark Zuckerbergs företag stoppar in mikrochip med 128 elektroder i apornas hjärnor. Mark Zuckerberg är nu väldigt sugen på att göra samma sak med människor och sälja informationen som hämtas ur våra hjärnor till multinationella företag.

Zuckerbergs mikrochip kan styras via och extrahera information ur våra hjärnor via 5G. Målet är att kunna radera och ersätta våra tankar mha mikrochippen, så att allmänheten bara tänker sådana tankar myndigheterna vill att vi ska tänka och att vi upphör ifrågasätta dom officiella fasadhistorierna.

(YT/David Icke, 2019-01-09, 12 min)


Tyvärr har många människor redan självmant upphört ifrågasätta myndigheterna. T ex när jag nämnde att Apple avsiktligt saktade ned och avsiktligt åldrade äldre modeller av iPhone, bemöttes det av kommentaren att det var "en onödig konspirationsteori".

Idag har Apple och Samsung dömts till 150 miljoner kr i böter för nedsaktningen i en italiensk domstol.

Likadant när jag på ett forum nämnde att Elon Musks röda Tesla som påstods skjutits upp av SpaceX, uppvisade imma på vindrutan, vilket är omöjligt i vakuum under solljus, kom det naiva reaktioner.


Anmäl
2019-01-27 18:31 #8 av: Huygens

Forskarna på MIT har nu uppfunnit en laserstråle som kan sända ljud in i örat på en person utan att omgivningen kan höra något. På 1970-talet kunde en liknande ljudeffekt åstadkommas med pulsade mikrovågor riktade i en stråle mot någons huvud. Science Alert, 2019-01-25

Den nya laser-ljud-tekniken kan användas för att bekämpa "terrorister".

Självklart.


Anmäl
2019-01-28 17:03 #9 av: JRSN

Jag påstår mig veta svaret på varför makthavare så intensivt vill driva på utveckningen med IT-teknologi, Artificiell intelligens, digital övervakning och mikrochippning. Makthavarna är endast redskap, länkar i en lång kedja och spåret leder ända upp till utomjordiska hybrider; ett folkslag som är till hälften organiska, till hälften robotar. Dessa hybrider är i sig styrda av ett väsensslag som har glömts bort men som alltid funnits där; demoner, djinn eller djävulens änglar.

Demoner är hyperintelligenta men saknar kroppsgestaltning. Därför strävar de efter att manipulera organiska väsen och låta dem skapa AI-intelligens (som de enkelt kan styra). Demoner har inga svårigheter att manipulera tankar och därigenom skapa motsättningar mellan människor. Dessutom lever de av människors känsloenergier, som de triggar fram och använder som föda. Demonerna driver långsiktiga agendor, på tusentals år, och målet är att mänskligheten skall bli helt chippad, digitaliserad och uppkopplad. Därigenom skapar de ett totalt kontrollerat digitalt kollektiv, ungefär som 'Borg' i Star Trek.

Mer detaljer här: https://www.astromantra.se/spiritism/andar.html

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-02-11 22:54 #10 av: [Hukanson]

JRSN pekar på ett reellt problem. Det som kan tyckas gynnsamt för oss människor (i ett kapitalistiskt system) kan av osynliga makter vändas mot oss och bli ett instrument för vår undergång.

Bekvämligheten styr oss att implantera it-teknik i våra kroppar kanske även våra hjärnor och därmed skulle fantastiska resultat åstadkommas. Det må vara sant men och det kommer säkert att provas av hängivna men är det rätt väg för mänsklig existens på jorden?

Samhället har på väldigt kort tid blivit helt it beroende och meningen med livet tycks för de flesta vara att telekommunicera med andra så mycket som möjligt. The Economist har skrivit att de nästa tio åren kommer 600 miljoner unga att välja nya it baserade yrken framför yrken som nu finns. Det är alltså en en väldig kraft i förändringen.

Vi får nog vänta och se om det är rätt väg. På samma sätt som vi får vänta och se med 5G systemet. Trots att vi kan konstatera att den höga frekvensen kombinerat med hög energi aldrig har används förut och många rapporter om interna skador publicerats så är beslutsfattarna blinda nog att ge klartecken för etablering och användning innan de får facit i handen och stoppar vansinnet.

Rudolf Steiner har visat på de tre världsandliga krafterna som verkar i människan och världen. Den Luciferiska kraften verkar förföriskt på våra huvuden medan Kristus är kärlekskraften som verkar i barmhärtighet och slutligen den Arimanska kraften som verkar i vårt materiella samhälle. Tanke - Känsla-Handling. De är ofta i obalans och framstår som självständiga trots att de borde samarbeta för ett högre syfte.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-02-12 16:36 #11 av: JRSN

Teknologin med 5G kan vara svår att stoppa. Tillverkarna driver på utvecklingen och sätter press på konsumenterna genom stark marknadsföring ang. "förbättrad service" på olika områden, konstruerade behov. Man misstänker också dolda motiv, dvs inte bara ökad kapacitet för autostyrda bilar etc. utan även frekvenser som skadar människan. Våglängden kan exempelvis ligga så nära vissa hjärnvågor att tankeverksamheten lätt kan moduleras. Jag funderar redan nu på vilken typ av skyddsutrustning vi kan komma att behöva (för att inte bli sjuka eller hjärntvättade). Det kan uppstå behov av störsändare eller skyddande kläder av något slag. Redan nu finns till exempel plastkort (SkimSafe) som förhindrar s.k. "skimning"; att någon läser av ditt kontokort på avstånd.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-03-02 20:30 #12 av: Huygens

Analys av filmen Brainstorm (wiki)  (YT/TruthstreamMedia, 2019-03-01, 42 min).


Anmäl
2019-03-03 13:38 #13 av: JRSN

Otäck analys av filmen Brainstorm, eller rättare sagt, filmen tar upp ett otäckt ämne. Sannolikt kom filmen lite för nära sanningen, varvid filmen saboterades och motarbetades. Vissa militära organisationer har tveklöst teknologin att kunna manipulera och styra mänskliga tankar, känslor och upplevelser. Det är här 5G-teknologin kommer in, den skapar möjligheterna. Och när teknologin väl existerar, varför skulle vissa aktörer undlåta att missbruka den? Men kanske går utvecklingen inte att hejda, så som var fallet med atombomben. Kanhända är utvecklingen blind, och det är upp till människan att kultivera, lära sig bemästra kunskapen, på gott och på ont. Frågan är om människan är kapabel att urskilja de dolda farorna, det verkar dessvärre inte som om vi blir smartare med tiden...

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-08-10 11:09 #14 av: Huygens

Invasion i din hjärna.

Elon Musk lovar att mikrochippet ska inte sända reklam in i din hjärna, för det är ju något du inte kan undkomma. Chippet sitter ju permanent i din hjärna hela tiden.

TruthstreamMedia har gjort flera dokumentärer om lydiga Robotmänniskor och hur Illuminati tänke kontrollera mänskligheten med implantat. Här är en analys av bl a Elon Musks företag NeuraLink (wiki), som planerar att koppla in elektroder i hjärnan på folk för att dom ska få tillgång till internet.


(YT/TruthstreamMedia, 2019-08-07, 49 min)

Budskapet från Elon Musk är kort och gott att om du inte låter en AI kopplas in i din hjärna, kommer du att bli en överflödig människa i morgondagens samhälle. NeuraLink är en fortsättning på MKULTRA. Mikrochippet som stoppas in i din hjärna är så litet att det behövs en kirurgrobot för att utföra operationen.

Något är helt fel med Musks kroppsspråk.


Anmäl
2019-08-10 14:11 #15 av: JRSN

#14 Videon tar upp ett antal besvärande och svårsmälta fakta. Problemet är förstås att människor endast kommer att se de initiala fördelarna med 'Neuralink'. De konsekvenser som kommer senare vill eller orkar man inte ta in i dagsläget. Men ett antal oundvikliga konsekvenser går svårligen att bortse från:

  • Anslutningen kommer sannolikt ske i två steg. Först integreras människor i den nya tekniken, upp till ett visst betydande antal (den kritiska punkten). De uppkopplade njuter då endast fördelarna och kan förmedla dessa till andra medmänniskor.

  • Sedan, vid en viss tidpunkt, aktiveras det verkliga syftet med implantatet. Detta är ett inkorporerande i 'kollektivet' (the hive mind). All individualism kommer då att upphöra och de tidigare fördelarna blir nu meningslösa. De enskilda existerar nu inte för sig själv utan helt i enlighet med kollektivets agenda.

Samhället blir kompartmentaliserat (uppdelat). Alla förmåner ges till människor med implantat. De får access till olika tjänster; kommunikation, banker, varuhus, nyhetsmedia, nöjen etc. De som inte kopplat upp sig blir ickemedborgare, 'parias' och kommer att behandlas såsom problem, som laglösa och som presumtiva brottslingar. På sikt drivs de även ut utanför storstäderna.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.