21. Böcker, filmer och TV

Fast i Simbanan eller Fri i Havet?

2019-09-15 22:29 #0 av: Huygens

Vår tillvaro... Är vi fast i smala simbanor där politiska, industriella och andliga ledare dikterar villkoren för hur vi får tänka, tala och uttrycka oss. Avvikelser straffas och det är rätning i ledet som gäller.

Vi matas med artificiella "sanningar", godkända av osynliga byråkrater. Vi läser och ser dagligen kontrollerad media. Vi uppmanas visa lydnad och foglighet mot makthavarna samt riskerar att "korrigeras" av omgivningen som tagit rollen av kunskapspoliser om vi förmår göra egna, ej sanktionerade iakttagelser av verkligheten.


Melissa Dykes analyserar den smala simbanan. En dag simmade hon utanför banan och upptäckte att där fanns ett helt hav. (YT/TruthstreamMedia, 2019-09-14, 21 min)

Makthavarna presenterar fabricerade eller försnävade syndabockar; Gottlieb, Epstein, Oswald etc. Det visar sej att Melissas och Aarons dokumentär Minds of Men förbjudit säljas av Amazon. Dokumentären avslöjar att MKULTRA har en mycket större omfattning än vad Illuminati och CIA vill kännas vid.

Minds of Men fick pris som Bästa Dokumentär av Italiens Innuendo Film Festival. (länk)


Anmäl
2019-09-16 08:04 #1 av: JRSN

#0 Ja, vi är fast i simbanan! Men det är inte bara 'kunskapspoliser' som rättar in oss i ledet. Indoktrineringen har gått så långt att vi nu själva agerar ordningsvakter för oss själva, vilket är mycket mer effektivt. Detta sker på bred front genom påverkan av skolväsendet (läroplanen), rättsväsendet, militären, polisväsendet, folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen, läkemedelsverket, etc. Lägg därtill medial lobbying, där alla icke godkända förklaringsmodeller och världsåskådningar blir klassade som 'konspirationsteorier'. Detta paradoxalt nog som den officiella synen på samhället, i sig, utgör den största konspirationen alla kategorier.

Ytterst få människor är fria i tanken; 'fria i havet'. Detta beror delvis av ovan nämnda faktorer, dels även på en psykologisk effekt: 'Kognitiv dissonans'. Denna går i korthet ut på att två motsägelsefulla sanningar skapar kaos i sinnet. Som ett sätt att råda bot på denna obehagliga inkonsekvens kan medvetandet förneka även de mest uppenbara fakta. Allt för att premiera den 'etablerade ordningen'.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.