Annons:
Etikettkrafter-och-energier
Läst 15492 ggr
Ayena
2008-09-04, 00:10

Akasha krönikan

Universum behöver vissa lagar för att fungera. Akasha krönikan är en av dessa lagar och den mest allomfattande.

 dek1

I Akasha krönikan finner man alla livsgärningar hos alla människor som levt på jorden. Där kan vi hitta våra tankar och våra känslor, våra reflektioner och erfarenheter genom våra liv. Denna registrering har pågått sedan jordens födelse. Man kan tänka sig denna som en gigantisk datoranläggning som samlar in allting. Visst är detta en hisnande tanke!

Akasha krönikan är tillgänglig för alla som kan tona in sig på en speciell frekvens där man kan se tredimensionella bilder precis som en film som spelas upp. Man kan inte göra någon tidsresa för att ändra på det förgångna, det är helt omöjligt.

Här finns också beskrivet om framtiden för planeten. Denna beskrivning är dock baserad på de förutsättningar som råder just i den stund man besöker krönikan. Om förutsättningarna ändras, så kommer också framtiden i krönikan att ändras. Detta är Universums hemlighet!

 Akasha finns också benämnt som Astralljuset. Visst låter det vackert!

Detta måste ju betyda att vi alla människor som lever och har levat på jorden är sammanvävda i detta Astralljus, att vi alla blir påverkade av allt som händer och har hänt och därigenom kan styra vad som kommer att bli Jordens framtid.

Nu har ju inte vi människobarn varit så exemplariska i våra handlanden genom tiderna. Detta måste ju ha satt sina spår i vår Krönika, i Astralljuset. Vi ser ju vad som händer med vår planet genom vår hunger efter makt och rikedom, hur vi har ställt till det. Hat och rädsla har tagit en alltför stor plats i vår vardag.

Vi vet ju inte hur detta Alstralljus ser ut fysiskt men vi kan ju tänka att det finns som en stor aura kring jorden. Vi vet ju att allt, hela Universum består av vibrationer och att vi människor ser och upplever den materia som är anpassad till våra egna vibrationer, våra frekvensområden.

Och hur ska vi knyta ihop denna säck? Kan det vara så att vi nu i samband med frekvenshöjningen kommer att ändra vårt beteende, så att vi kan ändra på förutsättningarna för mänskligheten och även för vår planet?

akasha2

En reflektion av Gunilla i september 2008

Bild: Hubble

Grafik: Gunilla

Annons:
annemarili
2008-09-04, 00:44
#1

Intressant läsning, läste bara igenom det som hastigast. Men imorgon förmiddag ska jag läsa igenom det ordentligt så skriver jag mer.

Kram

Anne Mari

Allamej
2008-09-04, 02:14
#2

Namaste :)

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

[Mariann]
2008-09-04, 11:15
#3

Intressant Skrattande

Så här har jag förstått det om denna krönika att

den finns på fler plan dvs astralt och mentalt. Så om man tonar in sig kan det mkt väl och mer troligt vara en "lägre" form/spegling av krönikan…

det står att läsa en intressant kompletterande förklaring på Kentaurnet:

Akasha (Sanskrit) Blev ursprungligen använd i flera betydelser bl.a. om den eteriska ursubstansen - det första manifesterade elementet i solsystemet. Akasha är den ursprungliga materian, varifrån allt har utvecklat sig. Men i den senare andevetenskapliga litteraturen används utrycket uteslutande om materian på det översta mentalplanet, som är centrum för "naturens minne" - den såkallade Akashakrönikan. Här är allt vad som har skett i alla tiderna i planetens historia så att säga "filmat," och kan "avläsas" med hjälp av högt utvecklad clairvoyans.

Som ett litet bidrag från mig Glad

Ayena
2008-09-04, 12:05
#4

Visst är det helt fashionerande och hisnande!

Tänk att där finns allt att se om alla i alla tider. Vore det inte intressant att få reda på vad Jesus gjorde de där åren vi inte vet något om. Och alla historiska händelser, tänk att få se dem precis som de hände.

Man ska kunna gå in och titta genom meditation. Ska se om jag kan presentera denna här inne.

Jätteintressant Marianne för din kompletternade text. Glad

[Mariann]
2008-09-04, 13:53
#5

javisst är det!!

De åren du nämner om Jesus som man inget vet om mellan 12 o 28 tror jag det är

Då sägs det  att han och mamma Maria reste runt  och att de var i många år i Luxor och i templet för Ascension som finns där på västra stranden… nu på det eteriska planet, om jag förstår det rätt…

Där han skulle träna i Ascension, som ett underlättande när han skull göra uppståndelsen på korset…

det är vad jag hört inom esoteriska kretsar….

Ayena
2008-09-04, 18:22
#6

# 5 - Intressant!

Att det funnits mycket högt utvecklad kunskap i detta område, att detta är en mycket stark plats på jorden, vet vi ju. Även om denna civilisation inte var fysisk på plats år 12-28 så måste där ju finnas energier som stannat kvar och som finns där fortfarande.

Annons:
Eremitha
2008-09-06, 13:29
#7

Detta är i sanning hisnande! Akashakrönikan, det kollektiva minnet som så få har tillgång till och kan se in i - än så länge.

Apropå Jesus så tror jag på dem som menar att även de nedteckningar som finns om hans liv, gärningar och framför allt vad han sagt, i vissa stycken är grovt förvanskade och redigerade. Så det vore oerhört intressant att kunna få tillgång till hur det verkligen var.

Fair Winds and Following Seas!

Ayena
2008-09-06, 15:43
#8

Jag har försökt få kontakt med hemsidan "Sinnlig Kunskap" som även finns länkat här på Existens, men har inte fått något svar.

Där finns nämligen en meditation man kan göra om man vill få tillgång till Akasha Krönikan.

Jag chansar på att detta är ok då jag lägger ut länken här till meditationen!

http://www.sinnligkunskap.se/lasa/ljusmeditation/meditationer_12.htm

Det hade varit otroligt spännande om någon av oss kunde få en inblick!

Kram Gilla

moonflower
2009-01-08, 17:31
#9

Vad intressant! Vill veta mer!

Akasha - påminner mig om något, själv ordet - kan inte komma på det just nu!

Apropå Jesus yngre år - läste någonstans i en väns bok om detta att, han "skolade" sig - reste runt till olika ställen och bodde i åratal på vitt skilda platser. Vet att han bla annat var i Kairo och runt ikring där också. Han ska även ha besökt en av pyramiderna. Spännande och glädjande läsning…!

Allamej
2009-01-08, 18:04
#10

#9 Du kanske känner igen namnet :) Har du sett Queen of The Damned så finns det goda anledningar.

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

Ayena
2009-01-08, 19:02
#11

# 10 - Hmmm…………det där har inget som helst att göra med Akashakrönikan. Påminner mer om vampyrfilmer, tycker jag

Allamej
2009-01-08, 19:18
#12

Akasha är en figur i De fördömdas drottning. Om man aldrig har hört det förut och läser här kan namnet kännas bekant eftersom det blev en massa skit efter filmen…

Och filmen har absolut inget att göra med krönikan, jag ville bara ge en möjlig anledning till varför Akasha kändes bekant för Moonflower. :)

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

moonflower
2009-01-09, 01:01
#13

Tack Allamej, för att Du försöker få mig att minnas…!

Har dock ej sett filmen Du menar - så jag får fortsätta "starta upp" mitt minne!

Annons:
Allamej
2009-01-09, 12:30
#14

Moonflower, filmen är baserad på en bok av Anne Rice med samma namn men det var en otrevlig sak som hände efter att filmen hade gjorts som gör att du mycket väl kan ha hört namnet på nyheterna.

En kille i England fick för sig att Akasha talade till honom… Han hörde henne i sitt huvud, såg henne.. För honom var hon helt verklig. Hon sade åt honom att mörda sin bäste vän och han gjorde det..

Dom kallade det vampyrmord…

Vanföreställningen kan ha kommit av att flickan som spelade Akasha dog innan den hade premiär.

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

Ayena
2009-01-09, 15:24
#15

Det där har jag hört talas om, men visste inte varifrån idén hade kommit.

Det var ju tråkigt att ett sådant fint namn som Akasha skulle bli nersvärtat av en ficton story.

Ann Rice, hon skrev väl "En vampyrs bekännelse".

Allamej
2009-01-09, 16:23
#16

Japp, hon har skrivit hela vampyrkrönikan :)

Jag älskar böckerna och jag ser det inte som att namnet har blivit nersvärtat. Det som däremot drar namnet i smutsen är ju mordet som skedde i hennes namn…

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

[rore]
2010-12-17, 18:10
#17

knuff

[rore]
2010-12-17, 18:20
#18

Jag som trodde att det var en riktig bokSkämsSkäms,,,,,

*känner mig sååå dum*

Men intressant ändå.

[GunillaR]
2010-12-18, 00:34
#19

Roligt att min gamla artikel poppade upp igen som gubben i lådan. Det finns säkert någon mening med detta rore Flört

Howliten
2010-12-18, 11:58
#20

Intressant artikel.

Jag hade för ett tag sedan (1 år sedan) en "syn". Har inte hänt fler gånger efter det och inte heller innan.

JAg såg det som en film. Var helt paff. Vaken var jag och det var hur häftigt som helst. Det var i svartvitt. Det var kanske en del av Akasha-krönikan. Spännande.

Det började med att jag inte kunde sova. Jag låg och läste hela natten. En av Janet Evanovichs böcker. Kommer inte riktigt ihåg vilken… I alla fall efter ett tag så kändes det som om jag fick på mig en hjälm på huvudet. Jag kände när den sänktes ner och omslöt min skalle. Jag ryckte mest på axlarna, accepterade närvaron. Sedan efter ett tag så kändes det som om jag fick ett stort halsband lagt runt min hals. Ni vet ett sådant där stelt haldband som man "trär" på. Jag hoppas ni fattar vad jag menar.

Jag låg så i sängen och läste och kände de här två sakerna, halsbandet och hjälmen. Framåt gryningen så tyckte jag mig höra helikoptrar och kommer ihåg att jag tänkte att det nog hänt något till havs i och med den stora trafiken av flygplan och helikoptrar… ja ja… I fjärran kunde jag i natten höra röster, inte vad som sas för det var för långt borta. När jag läst ut boken så släckte jag och låg där på sidan. Jag hade nog inte legat mer än en minut när "filmen" startade. Jag öppnade genast ögonen. Min tanke var "Vad faan va det!

Jag blundade och där var den igen, den fortsatte som om den bara pausats när jag öppnade ögonen. Sådär gjorde jag nog 2-3 ggr till sedan tittade jag klart. Det varade inte länge.

Det jag såg var att jag var där och det jag såg var från "mina" ögon där på filmen. Jag såg ner på mina händer som förde en läkemedelsvagn framåt i en gång. Jag såg mina vita tofflor och jag såg min kollegas tofflor, och våra vita byxben. På båda sidorna om gången låg det sjukbäddar. Känslan av hopplöshet var väldigt tung. Hopplöshet och sorg. Kollegan var en sköterska och jag räckte henne pillermuggarna hon bad om. Hon delade sedan ut dem till patienterna. Det bara lindrade, botade inte. Jag var bara där för att det var ont om folk. Inget var som det skulle längre. Det var de akuta sysslorna som hade högst prioritet. Sedan tog filmen slut väldigt abrupt.

Känslan av hopplöshet och sorgsenhet fanns med mig en lång stund efter. Hjälmen och halsbandet försvann snabbt bara några minuter efter filmen. Jag kände hur de lyftes bort.

Det tog närmare en halvtimme till innan jag somnade.

Vad gäller helikoptrarna och flygplanen på natten kunde jag inte hitta något om i tidningarna eller på nätet dagarna efter. Jag har inte heller någonsin arbetat inom vården eller dylikt. Jag har inte heller några planer på det.

Det var en upplevelse och jag har inte kunnat komma på vad det var jag gjorde den natten som fixade den. Men minnet av det lever kvar i mig som om det hade hänt i natt.

//Sanne

Jag är glad. Är du?

Annons:
Upp till toppen
Annons: